Ontdek PLUS

Bert van Bemmelen

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert van Bemmelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert van Bemmelen heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn favoriete leraar was Meester Vink als het hoofd van de school.

  Mijn favoriete leraar was Meester Vink als het hoofd van de school. iedere keer als ik hem na mijn schooltijd tegenkwam en zijn stem hoorde, kwamen de goeie herinneringen van zijn vertelkunst weer naar boven. Ik ben helaas 2 keer blijven zitten op de lagere school, naar ach noem het maar risk of live.

  St. Aloysiusschool (basis), 1958