Bert Steffens

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bert Steffens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bert Steffens heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hieris het voor mij allemaal begonnen en hebben ze getrachtme iets bij te brengen :) Ik denk dat ik de leerkrachten ook iets heb bijgebracht :) Namen kan ik me niet 1,2,3 herinneren, maar wat me wel gelijk te binnen schiet is mijn grote vriendin Bianca H

  Hieris het voor mij allemaal begonnen en hebben ze getracht me iets bij te brengen :) Ik denk dat ik de leerkrachten ook iets heb bijgebracht :) Namen kan ik me niet 1,2,3 herinneren, maar wat me wel gelijk te binnen schiet is mijn grote vriendin Bianca Hol en haar zuster Gonda Hol. Hey Oscar! Ja, leuk zo he? Dat was een grote hulp met die namen. Ik moet er nog meer hebben maar ben dat groene mapje kwijt waarin we ze destijds kregen. Zal weer eens gaan zoeken :) Ik heb het boekje gevonden, hierbij de namen. Toevallig zijn het wel meest allemaal vrouwen :-) Dorien Wiersma, Ingeborg Sannes, Irene Jaarsma, Diana Oosthuizen, Francien Aukema en Marc Vught. Waar blijven ze met hun aanmelding? Wordt het niet eens tijd voor een reunie?

  Het Kompas, 1970

  Ik kan me niet zo veel namen herinneren van mede leerlingen, misschien wordt dat hierdoor beter :).

  Ik kan me niet zo veel namen herinneren van mede leerlingen, misschien wordt dat hierdoor beter :)

  Groen van Prinsterer, 1976