Bernd Krämer

Kent 1 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in Eindhoven

  Bekijk het volledige profiel van Bernd Krämer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bernd Krämer heeft 10 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij juf Paula

  Een heel aardige juffrouw, die mij op mijn gemak wist te stellen, na een moeilijke tijd op een andere kleuterschool

  Mariaschool, 1958

  Het schoolcabaret (o.

  Het schoolcabaret (o.l.v. F.Roefs, samen met Sjef Quekel, Frans Smits, Wilma Vorwerk, Lija Wezenberg, George Bootsma, Gerard Brohm) en daarna ons gedenkwaardige optreden in Nunspeet... Piano gespeeld in muziekgroep bij "Turandot", het lustrum toneelspel , samen met o.a. Ed Coret (ook piano), Paul van Helmond (fluit) en anderen. Wij mochten repeteren tijdens lesuren, wat mij een 4 voor vlijt opleverde voor Frans (juf. Spits dacht dat ik te weinig tijd besteedde aan haar vak). Romereis. Stencil gehad met Italiaanse uitdrukkingen. Overnachting in jeugdherberg. Zij gaven ons elke dag een lunchpakket mee, waarin zich dagelijks een taaie lap vlees bevond, die wij aanduidden met de naam "schoenzolen".

  St Janslyceum, 1965

  Autodidactus practicum in het eerste jaar waar niemand wist wat we moetsen doen, en de meesten toekeken hoe de ervaren soldeerders een buizenradio in elkaar zetten, waarvan de oscillator niet oscilleerde en de versterker wel.

  Autodidactus practicum in het eerste jaar waar niemand wist wat we moetsen doen, en de meesten toekeken hoe de ervaren soldeerders een buizenradio in elkaar zetten, waarvan de oscillator niet oscilleerde en de versterker wel... Het telecom practicum waar ik assistent was. De "oogpatronen" die niemand kon vinden...

  Technische Universiteit Ein..., 1971