Bernadette Hofman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bernadette Hofman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bernadette Hofman heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb de 5e en een gedeelte van de 6e klas op deze school gezeten.

  Heb de 5e en een gedeelte van de 6e klas op deze school gezeten. Leraar was Van der Est en volgens mij zaten groep vijf en zes bij elkaar in 1 klaslokaal. Heb helaas net de verhuizing naar het nieuwe gebouw gemist en de hele periode in de noodlokalen meegemaakt. Heb de klassenfoto geindexeerd, hoewel de meeste gezichten nog wel bekend voorkomen, ben ik de namen helaas kwijt. Mocht jij jezelf herkennen, geef het even door, alvast bedankt!

  De Zevensprong, 1976

  School met teveel ramen, waardoor er stutpalen midden in de klas stonden om het plafond vast te houden.

  School met teveel ramen, waardoor er stutpalen midden in de klas stonden om het plafond vast te houden. Enkele klasgenoten; Douwe vd Weide en Marco, die alletwee prachtig konden tekenen. Trok veel op met Jeannette Heetebrei, Corina (wiens vader mooie maar sinistere schilderijen maakte), Hilda en later ook Rosita Sewnath. Verder ook goede herinneringen aan Joyce, Jaqueline, Paul-Jan, Aart-jan en Jeroen. Zag dat Dhr Rösken zich ook aan had gemeld; een hele fijne leraar en tevens toch maar een aanleiding om die klassenfoto te indexeren. Ik hoop dat de namen kloppen bij de hoofden, mocht iemand nog wat aanvulling dan wel verbetering op de foto hebben, hoor ik het graag!

  De Keerkring, 1971

  Heb hier maar even opgezeten(gelukkig).

  Heb hier maar even opgezeten(gelukkig). Vond er niks aan, meisjes kregen op woensdag breien en de jongens schaken. Was zelfs voor die tijd al behoorlijk ouderwets.

  O.B.S Dr Jan Naarding, 1978