Bep Ronhaar

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bep Ronhaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bep Ronhaar heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn 1e herinneringen zijn uit de periode Doornstraat: er circuleerde een boekje dat stiekum gelezen werd in de klas,nl.

  Mijn 1e herinneringen zijn uit de periode Doornstraat: er circuleerde een boekje dat stiekum gelezen werd in de klas,nl.Lady Chatterly's lover, dat in die jaren "gevaarlijke"literatuur was vanwege de openlijke sexuele verhalen erin. Natuurlijk werd ik gesnapt en mijn vader gebeld! dat werd een ongelooflijk drama thuis. Ik herinner me de tweelingbroers Verschoor ook nog goed en de wiskundelessen van een "juf"met heel grote boezem waar wij in onze domme lol zgnd een hengel naar uitgooiden en dan maar lache...... De latere periode in het gebouw aan het eind van de Laan van Meerdervoort roept ook nog veel herinneringen op, oa aan Lokerse die op zo'n aparte manier elke les begon met het "Our Father which ought in heaven" en waar ik er regelmatig uitgegooid werd. Ik was het meisje dat veel durfde en altijd probeerde lollig te zijn( als reactie op de thuissituatie)M'n lievelingsleraar was Boersma van Nederlands die mijn ouders heeft duidelijk gemaakt dat ik naar de Kweekschool moest....

  Christelijke M.M.S / HAVO J..., 1956

  Ik ging om met Nel v.

  Ik ging om met Nel v.d Gugte, die al een zoontje had: Maarten Wisse, ook herinner ik me Peter Hofman nog heel goed en ik ben getrouwd met Alex de Jong. Dat huwelijk heeft 4 zonen gebracht , maar weinig levensgeluk,zodat we nu weer alleen zijn verder gegaan.Dick Bode komt ook bovendrijven en Elly vd Heuvel en Ike Hagg. Van de leraren is me vooral van Eerten bijgebleven, die mij een keer een 11 gaf voor een proefwerk! Ik helemaal blij maar het bleek een 1 te zijn omdat ik alles zou hebben afgekeken.. dat werd een hele rel; en de aardrijkskundeleraar die met een leerling van school trouwde: Dijkhuizen. Hij was onze klassenleraar. Bep Ronhaar

  Chr. Ped. Acad. J.D.de Viss..., 1962

  Als mijn herinneringen goed zijn is dit de school geweest waar meneer Vledder hoofd van was.

  Als mijn herinneringen goed zijn is dit de school geweest waar meneer Vledder hoofd van was. Ook was er een juffrouw Woestenenk die handwerken gaf en heel erg gepest werd...Ik weet nog dat ze een keer zó boos werd dat ze een schaar over de tafel naar iemand gooide en dan riepen wij: Woestenenk is woest!! de mooiste herinnering is die aan het schoolreisje naar Schiphol: je mocht toen nog gewoon naar het vliegtuig lopen en daar werd een foto gemaakt.

  Marnixschool voor PCO, 1950