Ben van der Zouwen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ben van der Zouwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ben van der Zouwen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zie Meerdervoortschool de eigelijke naam van deze school.

  Zie Meerdervoortschool de eigelijke naam van deze school. ************** punt c om

  de Dolfijn, 1971

  alleen in de eertste 2 klassen van deze school gezeten 1e klas juf den Hollander met picalily gele vingers een eng mens.

  alleen in de eertste 2 klassen van deze school gezeten 1e klas juf den Hollander met picalily gele vingers een eng mens. In de 2e klas juf Bongers een lieve juf zo lief dat ik een jaar over mocht doen maar niet bij haar wel bij juf geelvinger de Hollander ben toen naar j.f kennedyschool gegaan. weet eigenlijk maar 1 naam van toen, die van Bram Lodder woonde net als ik aan de thorbeckeweg.

  Talmaschool, 1966

  Weet weinig van deze school te herinneren in de 2e klas juffrouw Bos en 3e klas meester van Veen schoolhoofd toen de heer van Wolst in de klas gezeten met Karin van Toren en Ruud Schop.

  Weet weinig van deze school te herinneren in de 2e klas juffrouw Bos en 3e klas meester van Veen schoolhoofd toen de heer van Wolst in de klas gezeten met Karin van Toren en Ruud Schop

  john f. kennedyschool, 1969