Ben Eissens

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ben Eissens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ben Eissens heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De enigste die ik mijn nog herinner is Marjolijn Veenstra of Feenstra, wie weet wat er van haar geworden is ?.

  De enigste die ik mijn nog herinner is Marjolijn Veenstra of Feenstra, wie weet wat er van haar geworden is ?

  OLS Baron van Deedemschool, 1972

  Heb niet echt bepaalde herinneringen aan deze school.

  Heb niet echt bepaalde herinneringen aan deze school. Heb hier maar 2 jaar opgezeten. Buiten school ging ik vaak om met Kees Loppersum en bouwden we samen hutten. Staat me nog iets bij over Linda dat ze trouwen (zogenaamd) ging in een in aanbouw zijnde flat in Lichtboei. Heb klassefoto geplaast en Linda staat daar dus ook op. De enigen die ik nog wel eens zie is Wander. Ik woon nog steeds in Lewenborg en het bevalt me hier goed. Na diverse opleidingen en omzwervingen ben ik nu internationaal chauffeur en dat bevalt me goed. Ik heb 2 kinderen, Niels en Mathijs en ik geniet van ze. Het leven is wat je ervan maakt, en dat doe ik zeker. Ik ben te bereiken onder 2x doddel met daar tussen een kringelding en natuurlijk met een . en NederLand

  Catamaran, 1978

  Sommige namen komen me nog bekend voor.

  Sommige namen komen me nog bekend voor. Bij Dorothy moest ik denken aan Canada. Heb er wel een leuke tijd gehad maar overdoen ? Nee. Na diverse opleidingen en baantjes ben ik nu beroepschauffeur en bezoek ik landen zoals, Norwegen, Zweden, Duitsland, Frankrijk, België en Engeland. Het leven is wat je er van maakt en ik doe hard mijn best :-) Ik heb 2 kinderen waarvan er één eerdaags weer op de Swoaistee komt. 2x doddel met daartussen een kringelding en aan het eind een ******* is mijn email adres.

  Swoaistee, 1977