Ontdek PLUS

Ben Berkvens

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ben Berkvens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ben Berkvens heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op de verkorte HBOV, omdat die in Diemen in twee jaar kon ipv drie elders.

  Ik zat op de verkorte HBOV, omdat die in Diemen in twee jaar kon ipv drie elders. Pendelen uit Utrecht met Saakje of Agaath, ik vond dat wel gezellig. Deze opleiding vond ik goed te doen, behalve mijn stage in de psychiatrie... tjonge, lastig hoor, zo'n psychotherapeutische gemeenschap. Vervolgens met dit diploma als wijkverpleegkundige aan de slag gegaan bij Thuiszorg Stad Utrecht. Enkele zeer integere goede docenten, met een persoon minder blij. Tjonge, wat was die handig en zelfingenomen! Maar overwegend goede herinneringen!

  Hogeschool Holland, 1988

  Heel veel aardige mensen ontmoet.

  Heel veel aardige mensen ontmoet. En hele goeie verpleegkundigen die mij lieten zien hoe mooi het vak is, zowel mensen die verder waren dan ik, als jongere leerlingen. En ook wel een hoop gelachen. Hengeveld was voor mij een voorbeeld van een moderne specialist, die man kon ook goed les geven. Verpleegkunde door Greetje, José. Wel een gedoe met het boekje vullen, klinische lessen etc. Oh ja, en de kippen in de kamers!

  Medisch Centrum Berg en Bos..., 1983

  Meesters: Thomassen (integere baas), Voets (heb nog wel een krijtje gevangen dat voor Rein Heiligers bedoeld was), Rokx (aardige man, veel gepest); Juf: Nagelkerke (blonde schone); Schoolplein met witte stenenpatroon: "koppen" in de pauze, tollen, paar-

  Meesters: Thomassen (integere baas), Voets (heb nog wel een krijtje gevangen dat voor Rein Heiligers bedoeld was), Rokx (aardige man, veel gepest); Juf: Nagelkerke (blonde schone); Schoolplein met witte stenenpatroon: "koppen" in de pauze, tollen, paar- of onpaar; kastiebal buiten tijdens de zomers. Voorlezen in de klas, rest opletten wanneer de eerste fout viel; dan was de volgende aan de beurt. Dia's op zolder: Hunebedden, De Franken, Clovis enzo. Geweldig. Leerlingen: Arjan Thomassen, Koos Nijssen, Pim Verharen.

  Basisschool St. Joris, 1966