Ben Aken

Kent 8 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ben Aken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ben Aken heeft 11 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na +/- 39 jaar weet ik nog dat mijn vriendinnetje Veronique Eijkhout heette.

  Na +/- 39 jaar weet ik nog dat mijn vriendinnetje Veronique Eijkhout heette. Voor de eerste klas stond juffrouw Winter en in de tweede klas stond juffrouw Grootscholte. Met haar zijn we met het schoolreisje naar de Linnaeushof te Bennebroek geweest. In de vierde klas ben ik van deze school af gegaan. Bij het zien van de schoolfoto, kan ik mij geen namen meer herinneren. Wellicht kent iemand de namen van de kinderen die op deze foto staan. Schrijf mij (bij voorkeur electronisch) naar ******************.

  Johannes Baptistaschool, 1965

  Enkele docenten, die ik nog bij naam ken zijn: Dhr.

  Enkele docenten, die ik nog bij naam ken zijn: Dhr. Manders (tekenen, woonde in de binnenstad van Den Haag) Dhr. Maijer Dhr. Moonen Dhr. H. Elzerman (Directeur) Met dhr. Manders en enkele leerlingen o.a. Jim van der Snoek, Pieter Kooijman en Rob de Pauw, richtte we een schoolkrant op (Aai Poes). Ik dacht dat we bij een wedstrijd met Aai Poes in de prijzen waren gevallen. In die jaren ook nog aan een musical (Zeven dagen vrij) gewerkt. Later is deze musical door een amateur toneelgezelschap in het Congresgebouw te Den Haag opgevoerd. Daar zaten o.a. Jim en ik bij. Mijn vriendinnetje was Karin de Vries. Op de foto staan de andere leerlingen. Kent iemand mij nog?schrijf mij: ******************.

  Scholengemeenschap Loeveste..., 1972

  Leuke school, vooral de depandance Tinaarlostraat.

  Leuke school, vooral de depandance Tinaarlostraat.

  Tinbergen College MEAO (Tin..., 1976