Ontdek PLUS

Belinda van Keeren

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Belinda van Keeren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Belinda van Keeren heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nou zoveel kan ik me niet herinneren.

  Nou zoveel kan ik me niet herinneren. Ik zat in de klas met Angelique (van de bakker) haar ouders hadden een bakker op de Lange Hilleweg. En met .....Kievit, zijn opa had een speelgoedwinkel in de Violierstraat.

  Kleuterschool De Kamelia , 1974

  De eerste 2 jaar zat ik bij juf van Bruggen de twee andere jaren hadden we een hoop meesters en juffen en de laatste 2 jaar meester Buitendijk.

  De eerste 2 jaar zat ik bij juf van Bruggen de twee andere jaren hadden we een hoop meesters en juffen en de laatste 2 jaar meester Buitendijk. Ik zat in de klas bij Ingrid en Belinda de tweeling, Alexandra, Natasja, Patricia,Karin 3x Rene geloof ik, Heleen enzo. Ik herinner me de 3 daagse werkweek nog goed in Burgh Haamstede. Ook herinner ik me dat we in de pauze van het schoolplein af slopen o****oep te kopen bij de winkel van Kamerman in de Sandelingstraat.

  Heer Danielschool, 1976

  Ik heb gezeten in klas 1L, 2L, 3L1 en 4L1.

  Ik heb gezeten in klas 1L, 2L, 3L1 en 4L1. Ik moet nog lachen als ik denk aan de concierge meneer Hol. Als hij weer tijdens een proefwerk kwam vertellen dat we zaterdag en zondag vrij waren! Verder een hele gezellige tijd gehad met de meiden. Zelfs nog opgetreden in Meerweide met de klas voor het Sinterklaasfeest aldaar. Nog in de krant mee gestaan. Denk nog vaak aan iedereen terug. Een reunie zou leuk zijn alleen hoe organiseer je zoiets? Ik heb nog kontakt met Danielle van Leeuwen en Anita dijkgraaf.

  1e algemene vakschool, 1982