Bein van Dijk

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bein van Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bein van Dijk heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam van het hoge Noorden en was al snel ingeburgerd, de school heeft me goede en ook slechtte herinneringen gebracht.

  Ik kwam van het hoge Noorden en was al snel ingeburgerd, de school heeft me goede en ook slechtte herinneringen gebracht. Vooral de sportieve kant vond ik leuk met Sammy Derksen, hardlopen met Rein en in het bos en dan 10 minuten voor de rest aankomen. Vechten met ?? Kleinpenningen uit Zeddam en met Walter Hetterscheid lol trappen op het plein, tussen de lessen een potje kaarten. Alleen de hegemonie van die etters van leraren die het altijd beter wisten, en die je het bloed onder de nagels vandaan haalden, vooral die timmermanen uit Zeddam en Gaanderen (is nu dood) waren etters En dan die Bongers die stiekem zat te drinken in het magazijn. Nee, de beste herinneringen wat leraren betreft heb ik aan Venneman ( zit nu in Ulft) andere Venneman (was tekenleraar) en Sammy vond ik leuk Inmiddels ben ik zelf vader van 3 kinderen en 1 kleinkind , heb al een wereld aan ervaring achter me, heb altijd hard gewerkt als opperman en stratenmaker, van grondwerker naar voorman en later uitvoerder. Een tijdje bodygaard geweest en sinds een aantal jaren vrachtwagenchauffeur bij Bosman transport. En daarnaast een eigen zaak begonnen dus heb ondanks dat leraren zeer scepptisch waren mijn plan wel getrokken en iets bereikt

  Mgr. Bekkers, 1975

  het skotsje lopen op de sloot naast de school en ytsma.

  het skotsje lopen op de sloot naast de school en ytsma

  Chr Immanuel, 1964