Ontdek PLUS

Bastiaan Zwieten

Kent 22 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bastiaan Zwieten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bastiaan Zwieten heeft 4 klassenfoto's en kent 22 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Excursie naar Hongarije, wat hebben we wat afgezopen daar.

  Excursie naar Hongarije, wat hebben we wat afgezopen daar. Met Iwan, Jenette en de rest illegaal feesten op de hotelkamer en later ook in Sarospatak. En natuurlijk meneer Van de Plas en Mevrouw (dinges, ff de naam kwijt)

  Lambert Franckens College, 1988

  Tja, ik was niet de populairste, maar dat maakt die tijd niet minder leuk, die rare vogel op het schoolplein en die vervelende gedeelde klassen.

  Tja, ik was niet de populairste, maar dat maakt die tijd niet minder leuk, die rare vogel op het schoolplein en die vervelende gedeelde klassen. Giethoorn was in ieder geval om nooit te vergeten!

  De Vrijheid, 1982

  Dat gebouw, daar ga je voor.

  Dat gebouw, daar ga je voor. Jammer dat ze binnenkort (echt) gaan verhuizen. Dit is de leukste shool geweest. Ik zou er zo weer terugwillen. Supertijd gehad: Choice, Liberty, 'T Ukien en natuurlijk de Academiefessten. Altijd veel lol met Meijer, Jasper, Patrick, en nog zoveel meer. Oh ja, en Lianne, Hanneke, Beeke, Britt en Jenny mag ik natuurlijk ook niet vergetente bedanken, omdat zij mijn leven een hele positieve draai hebben gegeven.

  Hogeschool voor de Kunsten ..., 1995