Ontdek PLUS

Bart van Kessel

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bart van Kessel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bart van Kessel heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als dit de juiste school is, dan had deze de naam van Jacob van Gaesbeek ulo.

  Als dit de juiste school is, dan had deze de naam van Jacob van Gaesbeek ulo. Het hoofd van deze school was de heer van der Wel. Andere leraren waren o.a. de heer Van Aart Nederlands, Rotmans wiskunde. Ik heb hier tot het eind, en dat was dacht ik 1964 gezeten, toen werd de school opgeheven en moesten de leerlingen naar de Franklin D. Roosevelt ulo aan de Ploegstraat.

  U.L.O. b nr.11, 1962

  Helaas is deze school afgebroken en heeft plaats gemaakt voor nieuwbouw (woningwn).

  Helaas is deze school afgebroken en heeft plaats gemaakt voor nieuwbouw (woningwn). Rob ter Laak van de poelier ken ik nog wel. Mijn klasgenoten waren o.a. Eddie Zoeter, Hennie van Mourik, Jan de Bruin, Dick Baumann, Dick Kuijt, Ben Schaarman, ene Doesburg, Hans Baarslag, Leo Verbeek, Annemieke Hommerson, Evelien Batenburg. Hans Kreuger. Met Hennie van Mourik was ik goed bevriend. Hij woonde destijds in de Rijsoordstraat. Ik ben hem uit het oog verloren en zou graag willen weten, waar hij momenteel woont. Wellicht weet iemand dit. Cor de Vries was het hoofd van de school en ik ben gestart bij juffrouw Kerver in 1956. De heer Hagoort, de heer Wiersma, juffr. de Bruin. De heer de Vries woonde destijds op de Mijnsherenlaan, zijn dochter heeft ook daar op school gezeten, en is daarna verhuisd naar de Sophoclesstraat. Mijn broer Ed, 1946, heeft ook hier op school gezeten. De gymnastiekleraar was Wim Onderstal, destijds keeper van NOAD en later nog honkballer, ik dacht bij Feyenoord. De school was ook heel erg betrokken bij SIMAVI, daar spaarden wij de aluminium melkdoppen voor en ook werd er veel aandacht besteed aan de dierenbescherming en de M(elk)-brigade.

  ericaschool, 1956

  Ik zat in een 'rebelse klas' die de leerkrachten, mevr.

  Ik zat in een 'rebelse klas' die de leerkrachten, mevr. van der Kaaden, tot wanhoop dreef. Zij was mijn klasselerares en gaf Duits. De heer Goedhart was de leraar voor Frans, de heer de Bruin hoofd van de school. Andere namen zijn Rotmans, Schramm. Klasgenoten waren o.a. Chris de Hooge, Eddy Zoeter, Maup Martens, Rennie Houtstra,Sylvia van Wingerden.

  Franklin D Roosevelt Mulo, 1964