Ontdek PLUS

Bart teRiele

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Bart teRiele en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Bart teRiele heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik had in 1999 klaar zullen zijn.

  Ik had in 1999 klaar zullen zijn. Maar heb dat zelf wat vervroegd... Wel veel geleerd, maar de praktijk lonkte. Nog steeds blij met de keus aan de HKU te beginnen, nog steeds blij met de keus er na twee jaar mee te stoppen.

  HKU - faculteit kunst, medi..., 1995

  Uiteraard blijven zitten in 4 havo (want daar is het 4 havo voor).

  Uiteraard blijven zitten in 4 havo (want daar is het 4 havo voor). Verder herinner ik me vooral docenten: Jansen van Duits (dank!), Jansen van muziek; onze klassedocent als brugpieper, die na ernstige ziekte overleed toen we in de 2e zaten. De statige menselijkheid van Nijland, de passie van Van Rijnsbergen, de bevlogenheid van Yanca Brouwer (gaaf wijf!), Jansen economie, die zelf nog een halve student was. Ook Jan Jutte, veel van geleerd, ondanks dat ik maar een middelmatig talent had. (toch nog goed terecht gekomen). Leerlingen: In de onderbouw Micha Kersloot, in de bovenbouw onder andere Bart Klopper en Vincent, mijn loopmaatje.

  Heldring College, 1985

  Heftig conflict gehad met Gerritsen, blijven zitten, en van school getrapt.

  Heftig conflict gehad met Gerritsen, blijven zitten, en van school getrapt. Het heeft 'wat moeite' gekost, maar wist na 'enige discussie' toch gewoon door te stromen naar de tweede. Van alles wat ik op het Nimeto heb gedaan was dat nog wel de meest leerzame ervaring. ;-) Verder: Niet mee geweest met de Klipperweek, samen met Marnix en nog een stuk of 2 andere paria's. Marnix en ik hadden zelfs onze eigenlijst met een bootindeling op het pribord gehangen (tekening van Marnix van een half gaar roeibootje). Zelden zo'n lol gehad als die week! :)

  Nimeto-Utrecht Schilderen/I..., 1991