Ontdek PLUS

Barend van Nie

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Barend van Nie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Barend van Nie heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me deze kleuterschool nog goed herinneren! En natuurlijk Juf Looienga.

  Ik kan me deze kleuterschool nog goed herinneren! En natuurlijk Juf Looienga. Wie heeft er trouwens nog schoolfoto´s van deze tijd! Ik heb ze niet, maar ben nieuwsgierig of ik ergens op sta.

  Kleuterschool de Tipeltange, 1976

  Ik kan me Juffrouw van Wier nog heel goed herrinneren, ik zat toen in de eerste klas, zij kwam ook langs in het ziekenhuis toen ik daar lag met beenmerg-ontsteking.

  Ik kan me Juffrouw van Wier nog heel goed herrinneren, ik zat toen in de eerste klas, zij kwam ook langs in het ziekenhuis toen ik daar lag met beenmerg-ontsteking.!! Is er nog iemand net school foto's van deze periode? Ik heb zelf niets meer, verloren gegaan door de tijd! Of is er nog iemand die me kent van die tijd,... Ik woonde toen op Hottingawei 4 in Pietersbierum !

  De Skeakel, 1976

  De mooiste herinneringen heb ik aan Meester van Es, wat een kanjer van een leraar was dat, heb het dat jaar in de 3e klas erg naar mijn zin gehad, zoals ook het uitstapje naar vlieland,.

  De mooiste herinneringen heb ik aan Meester van Es, wat een kanjer van een leraar was dat, heb het dat jaar in de 3e klas erg naar mijn zin gehad, zoals ook het uitstapje naar vlieland,.. even later ben ik naar Spanje verhuist,... al de klas genoten hebben toen iets gemaakt met hun foto erop, het was een heel boekwerk,... man wat was ik trots daar op! Het jaar daarvoor in de 2e hadden we Juf Galema, wat een bitch was dat,... vergeet ik nooit meer,hoe ze mij behandelde,.. ik roep haar dus uit tot de slechtste onderwijzeres aller tijden!

  Jan Ligthartschool, 1979