Ontdek PLUS

Barend Maaskant

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Barend Maaskant en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Barend Maaskant heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Carla, heb geen schoolbank abo .

  Carla, heb geen schoolbank abo ... plz ff mijn naam invullen bij google ... Tot oktober 1965 zat ik op deze school, ik zou in 1967 van school gegaan zijn. In 1965 verhuisd, ik zat in de vijfde van de Feniksschool. Van een leraar (heette die Vlekker?) waar creativiteit voorop stond naar een achterlijke school in de provincie waar een dagje vrij (Willem Alexander) betekende: extra huiswerk sommen en taal. Ik zat bij juf Lindenhovius (heel streng en stug en die kwam uit Amsterdam), juf Vegter (was al wat leuker) en toen bij meester Vlekker(???), hele leuke lessen). Ik heb nog ergens een klassefoto maar bijna geen namen meer. Ties Boersma, Peter Muusse, Jan Reek en Jan Ofman (?), Linda Jongenelen, Betty Slob.

  O.B de Feniksschool, 1961

  Aan de Poorter heb ik niet zulke prettige herinneringen.

  Aan de Poorter heb ik niet zulke prettige herinneringen. Wel: met Johnny L achterop de fiets naar huis was lachen. Ken je Pety nog, John? Ik kwam halverwege de vijfde klas erbij dus ik ken maar weinig namen meer. Kan me nog Yvonne herinneren. Over Gerard las ik later nog wel eens in de krant. Willem Alexander werd geboren en dat betekende extra huiswerk.

  De Arneburch, 1965

  Was een leuk idee; Carolijn, Louise, Anneke, Jacqueline, Rob, Kees, Ruud, aanhang.

  Was een leuk idee; Carolijn, Louise, Anneke, Jacqueline, Rob, Kees, Ruud, aanhang... jammer dan een paar mensen niet konden. Tja, de tijd op school. Gewoon veel lol gehad, vooral het laatste jaar. Spontaan strandfeesten, met een klein ploegje hard lachend en soms werkend naar het eerste eindexamen atheneum.

  Stedelijke Scholengemeensch..., 1969