Ontdek PLUS

Barbarel Larose

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Barbarel Larose en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Barbarel Larose heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste jaren op de Klaas de Vries was ik wel een stille.

  De eerste jaren op de Klaas de Vries was ik wel een stille...Een beetje als Willem de Zwijger door de eerste jaren heengelopen.Pas in het laatste jaar kon ik pas voor mezelf opkomen

  Klaas de Vriesschool - MULO..., 1970

  Hm.

  Hm..Even wat zinnen verbeteren.Als ik nu zo terugdenk aan de periode op die school...komen er nog steeds leuke en minder leuke herinneringen boven drijven.Ik kwam pas in het 4e op die school.Erg verlegen en schuchter had ik dat jaartje doorlopen.In de 5e klas kan ik mij herinneren dat de heer R. Overmeer een zieke onderwijzer verving..dacht dat ie Plaatsman heette.. en wist zich op te bouwen tot hoofdonderwijzer. Schaken en softballen was zijn favoriete bezigheid. Maar door hem werd de school in het algemeen wat vermoderniseerd met o.a. de beruchte fancy fairs en een schoolkrant...."de Tetter". Mijn klasgenootjes in die periode: wel,je had paul meijer,hans yzerman,frans goedhart,bob van tussenbroek,bert haagsman,henk klees,mari zijta,alfred lubert,cees witte,albert de brouwer,ingrid haan,inge van den eshof,carla van sloten,yvonne van der aa,mary keur,saskia zijlstra,loes brouwer(was ik smoor op),marijke wesseling,ellen van der weijden,antoinette en marion bonarius.dat zijn zo'n beetje de leerlingen die ik in mijn geheugen zitten. En op de afscheids-avond werden toneelstukjes uitgevoerd.Waarvan een "Narretje Notedop".Mijn eerste optreden met tekst.Ik speelde toen Tovenaar Mengelmoes....hahaha geweldig?..nou nee,vergat een deel van mijn tekst. Bij afscheid van die school,zei de heer Overmeer nog tegen me dat ik niet zo snel mijn neus in moet gooien.wel,ik kan zeggen,dat ik die raad pas erg laat opgevolgd heb.

  tetterodeschool, 1967