Ontdek PLUS

astrid nijveldt - affourtit

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van astrid nijveldt - affourtit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  astrid nijveldt - affourtit heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinner me juffrouw van Dam of zo, oudere juf met een knotje.

  Herinner me juffrouw van Dam of zo, oudere juf met een knotje. Een dag dat we verkleed mochten komen en met z'n allen met de rondvaartboot gingen.Met een groep rond de grote tafel zitten en kijken hoe een hamster eet.De glijbaan in de gymzaal en de driehoekjes schoolmelk.Herinner me alleen wat namen van kinderen die later bij me op de Boekmanschool zaten (Johanna, Patrick, Michiel (buurjongen), Taco (ook buurjongen.

  Kleuterschool ' De Waterlel..., 1968

  Namen die bij me opkomen,Chrsitien Zijlmans, Lili Lie Kie Sang, Eligio Nicolaas, Vivian Schijndel, Karin Graver, Willy Broekhof, Patrick Meeuwsen(?, Rene Vos, Peter Terstal, Erik van Ingen.

  Namen die bij me opkomen,Chrsitien Zijlmans, Lili Lie Kie Sang, Eligio Nicolaas, Vivian Schijndel, Karin Graver, Willy Broekhof, Patrick Meeuwsen(?, Rene Vos, Peter Terstal, Erik van Ingen. Leraren, Ko van Geemert, de Vries, Paul Meijer (met hond) juf Vogel, meester de Wilde

  Dr. E. Boekmanschool, 1970

  tekenles van Hans Scholten was voor mijn vriendin (Marjolijn) en mij altijd het hoogtepunt.

  tekenles van Hans Scholten was voor mijn vriendin (Marjolijn) en mij altijd het hoogtepunt. Poelenije met zijn papieren broodzakjes die keurig opgevouwen werden als ze leeg waren. 2e of 3e klas met alleen maar meiden en 1 jongen (Michael). Was een leuke tijd, ben alleen wel veel namen vergeten als ik naar mijn klassefoto's kijk. Maar hier op de site komt er wel het e.e.a. aan namen terug.

  Burgemeester Tellegen Mavo, 1976