Ontdek PLUS

astrid koopmans

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van astrid koopmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  astrid koopmans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb goede herinneringen aan deze school want klaas degen en eric boddeart kende ik al van mijn oude lagere school.

  ik heb goede herinneringen aan deze school want klaas degen en eric boddeart kende ik al van mijn oude lagere school. ik woonde toen op het montfoorthof lekker dicht bij school dus, en heb alleen de 6e klas op de meent gedaan.in dat jaar heb ik ongeveer 2 weken in een rolstoel gezeten omdat ik in de gaasperplas met bijde voeten in het glas had gesprongen. ook weet ik nog dat we met zijn alle achter de dijk naar oude pijpjes en andere aardewerk stukjes gezocht hebben voor een tentoonstelling in de school. ookn heb ik nog een boekje die we in de klas met groepjes maakten over een boek die we klassikaal hebben gelezen (een soort uittreksel) volgens mij heette dat boek Boris maar dat weet ik niet zeker. ik weet nog veel meer maar dan wordt dit wel erg lang. Groetjes aan iedereen van toen.

  De Meent, 1978

  mijn leukste herinnering is de kampweek uit de 4e klas we gingen met de fiets naar texel.

  mijn leukste herinnering is de kampweek uit de 4e klas we gingen met de fiets naar texel. het was een super week. De leukste meester die er toen was is voor mij de meester van naruurkunde en ik geloof dat hij Worst van zijn achternaam hete maar dat week ik niet zeker.

  Hadewych huishoudschool, 1979