Ontdek PLUS

Arnoldus (roepnaam Ad) van de Kaa

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arnoldus (roepnaam Ad) van de Kaa en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arnoldus (roepnaam Ad) van de Kaa heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1939 verhuisden we van de Zandvoortweg naar de Eemstraat.

  In 1939 verhuisden we van de Zandvoortweg naar de Eemstraat. Daardoor verhuisde ik van Lenteleven naar dit kleuterschooltje. Ik werd opgevangen door juffr. Distel en werd na een weekje of zo naar de "hoogste" klas overgezet, waarom is me nog altijd niet duidelijk, maar misschien wel omdat ik zo goed matjes kon vlechten? :-)). Juffr. Distel was een grijze dame met een haarknotje? en erg vriendelijk. Mijn verblijf op dit schooltje was van korte duur, want in 1940 ging ik naar de Parkstraat.

  Prinses Amalia kleuterschool, 1939

  Ik woonde toen op het Melkpad (aan de Zandvoortweg), naast de boerderij van Franken.

  Ik woonde toen op het Melkpad (aan de Zandvoortweg), naast de boerderij van Franken. Van Lenteleven kan ik me eigenlijk niemand herinneren, alleen het schooltje zelf, de speelplaats en dat ik het er goed naar mijn zin had. In 1939 verhuisde ik (met mijn ouders natuurlijk) naar de Eemstraat en kwam toen terecht bij juffr. Distel in de Schoolstraat. (Zie aldaar).

  lenteleven kleuterschool, 1938

  Leraren: Dhr.

  Leraren: Dhr. de Vries, Siderius, de Mey, Kruithof, Verweij Klasgenoten: Piet Vree, Cock de Lange, Tony van Harten, Leny de Weerd, Jenny Limper, Dick Riphagen?, Tjallie Steenstra, Beppie Birkhof, Co Stalenburg, Franciënne Veldwijk, Henk Verhoef, Karl van der Heiden, Lyda Radstake.

  Astro MAVO, 1947