Ontdek PLUS

Arjan Visser

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arjan Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arjan Visser heeft 5 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet precies hoe de (toendertijd was het een kleuterschool) school heette in die periode, Juffrouws waren Juffrouw Brouwer, reed in een donker groene Vauxhall Viva, en juffrouw Stuyvenberg.

  Ik weet niet precies hoe de (toendertijd was het een kleuterschool) school heette in die periode, Juffrouws waren Juffrouw Brouwer, reed in een donker groene Vauxhall Viva, en juffrouw Stuyvenberg. Ik mis op deze school vele uit mijn periode , begin jaren zeventig. Misschien heette de school toen anders ???? Leuke tijd gehad, in mijn klas zat in ieder geval mijn buurmeisje Denise Hulsbergen, en volgens mij Marco Nienoort en Brian Doejaaren(overl.in 2011) Wie weet komen er meer die zich aanmelden...........Doei!! Later is de kleuterschool samengevoegd met de Prinses Margrietschool aan de Spaanseweg te Rotterdam. Hij heette toen ook PS margriet(kleuter)school.

  o.l.'Oud Mathenesse', 1970

  Gezellige groepen gehad, zowel GO-B1 als GO-B2.

  Gezellige groepen gehad, zowel GO-B1 als GO-B2. En natuurlijk de boef uit Q en Q die aan de overkant woont of woonde.

  Stichting GO voor Archief B..., 1994

  Leuke tijd gehad op de school, vriendjes:Peter van der Wal, Robert Hagen,Rene van der Colk en Hans de Rover.

  Leuke tijd gehad op de school, vriendjes:Peter van der Wal, Robert Hagen,Rene van der Colk en Hans de Rover. Speelde castiebal op het plein met de klas en wij meestal doodgooiertje (keihard elkaar raken met een tennisbal. Meisjes die ik nog ken uit die tijd Caroliene Kool, Rina v/d Linden Susie Sulaiman(de Bruin) Conchi, Petra Pot, enz.

  Prinses Margriet School, 1972