Ontdek PLUS

Arie Uijtterlinde

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arie Uijtterlinde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arie Uijtterlinde heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De brugklas heb ik doorlopen aan de van Strijsingel, de klassen 2, 3 en 4 aan de Vrieseweg.

  De brugklas heb ik doorlopen aan de van Strijsingel, de klassen 2, 3 en 4 aan de Vrieseweg. Ik heb in 1973 mijn MAVO 4D diploma behaald. Alweer een hele tijd geleden, heb ik in Dubbeldam aan de Koningstraat een reunie bezocht. Namen van leraren die ik mij herinner: Dhr. van Wijk van Engels (wij noemden hem ook wel "Blikkie"), Juffrouw Verbree van Frans, Dhr. van der Stoel van Aardrijkskunde, Dhr. in 't Veld van Geschiedenis, Dhr. de Koning van Economie, Dhr. Korteweg van Handvaardigheid en Dhr. de Kool van Nederlands. Zomaar een aantal namen van leerlingen uit mijn tijd: Hans Wolst, Arie Noorlander, Wim Slootweg, Lina de Zeeuw, Hans Buytink.

  Prinses Julianaschool Chr. ..., 1968

  Ik herinner mij het hoofd van de school mr.

  Ik herinner mij het hoofd van de school mr. van Loon. Andere namen die mij bijgebleven zijn: juf Barendregt en mr. Korteweg. Namen van leerlingen uit mijn 6e klas: Martin Zondervan, Rijk van der Linden, Alfred Lock, Rogier Windhorst, Gerrie Westerkamp en Cora Meeldijk. Ik herinner mij niet alle achternamen. Namen als Philip, Marco, Hans en Clementine bijvoorbeeld.

  Dr. H. Colijnschool, 1961