Arie Kooijman

Kent 0 personen

WIDOW , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arie Kooijman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arie Kooijman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De overgang meegemaakt van het oude gebouw aan de Van Godewijkstraat naar het nieuwe.

  De overgang meegemaakt van het oude gebouw aan de Van Godewijkstraat naar het nieuwe. En Wagner maar mopperen op het lawaai van de treinen die langs kwamen.

  Pedagogische Academie Merwe..., 1968

  Vier klassen in een knusse kleuterschool.

  Vier klassen in een knusse kleuterschool. De juffrouws noemde je bij de voornaam, dus juffrouw Riet, maar het hoofd heette juffrouw Urbanus. Op schoolreis naar Rockanje met een melkbus met limonade in de bus. Je ging nog 2 keer per jaar naar de grote school. Ik bleef met Willy Verhoeven achter op 1 april in de hoogste groep. De rest was naar de grote school.

  Mezennest, het (kleuterschool), 1953

  Ik was hier 6 jaar onderwijzer van de middengroepen.

  Ik was hier 6 jaar onderwijzer van de middengroepen. Het was een kleine dorpsschool met 2 en soms 3 groepen in een klas. Ik heb hier goede jaren gehad, maar ook de dorpskinderen waren niet altijd even gezeglijk. Het was de school van meester Kunst, die naast de school woonde. Je werd als je jarig was altijd toegezongen in ' het overdekte'. Na meester Kunst kwam meester v. Rijsbergen. De kleuterschool bestond uit 1 klasje dat werd ingericht in de consistorie van de herv. kerk.

  School met de Bijbel, 1970