Ontdek PLUS

Arianne van de Laar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Arianne van de Laar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Arianne van de Laar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kwam hier maar een keer per week, en dan moesten we toch ook gymen, zucht.

  Kwam hier maar een keer per week, en dan moesten we toch ook gymen, zucht. Op de Apollolaan, met bus 15. IJsjes eten bij ijssalon Venetie. Doe ik nog steeds in de zomer, lekker hoor!

  Amsterdamse Grafische Schoo..., 1991

  Alles kon, in discussie gaan met de leraren, tijdens de les naar buiten om te roken, tekenen als examenvak.

  Alles kon, in discussie gaan met de leraren, tijdens de les naar buiten om te roken, tekenen als examenvak... Jammer genoeg moest ik na de derde klas vertrekken naar de Groen van Prinsteren mavo, getverrrrr!

  Openbare Scholengemeenschap..., 1981

  Oh, wat haatte ik rekenen, en Super was zo streng! Altijd die schriften door de klas gooien.

  Oh, wat haatte ik rekenen, en Super was zo streng! Altijd die schriften door de klas gooien. Maar toch ook leuk, met de musical, en oud papier ophalen, blokfluitles van Van der Neut, 's avonds nog snel onder de deken een beetje oefenen, anders kreeg ik weer op mijn donder! En die vieze hondjes van d'r. Als je ze geaaid had kon je meteen je handen gaan wassen. Skipper en Niels. Schrasser was een relaxte directeur, had hij niet een golden retriever? En dan al die klasgenootjes, kijk nog wel eens naar de klassefoto voorin het boek óp je blote voeten naar Moskou'. Die heb ik echt helemaal stuk gelezen...

  Kamperfoelie, 1976