Antonie van Heeswijk

Kent 0 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Antonie van Heeswijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Antonie van Heeswijk heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn leukste herinnering is een toneelstuk wat ik met nog 2 kinderen op moest voeren over een vader ,een moeder en hun kindje in de vierde klas.

  Mijn leukste herinnering is een toneelstuk wat ik met nog 2 kinderen op moest voeren over een vader ,een moeder en hun kindje in de vierde klas...en mijn vriendin van toen Franka en twee jongens Cornel en Adje!!! .Mijn eerste kus van Paul Laar:).Moest verhuizen toen ik in de 4e klas zat in 1974.En dat vond en vind ik nog steeds jammer.

  Mgr. Bekkersschool, 1969

  Kan me zuster Agnetha heel goed voor de geest halen,het was toen nog in die tijd dat ik moest leren rechts te schrijven terwijl ik stug links was.

  Kan me zuster Agnetha heel goed voor de geest halen,het was toen nog in die tijd dat ik moest leren rechts te schrijven terwijl ik stug links was.Meneer Galle daar heb ik ook nog les van gehad.

  theresia, 1971

  Leuke directeur Meneer Verhoeven en Meneer van de Wiel(gym) was geinig.

  Leuke directeur Meneer Verhoeven en Meneer van de Wiel(gym) was geinig.Maar mijn favoriet was meneer van de Hout die gaf handvaardgheid, die heeft er voor gezorgd dat ik op de school mocht komen,dat vergeet ik nooit meer.Een geweldige vent!

  Heuvelse Maria Mavo / Mulo, 1978