Ontdek PLUS

Anton Haddeman

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anton Haddeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anton Haddeman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij vooral juffrouw Spit (niet bepaald mijn favoriete juf), en de grote trap in het midden van de school, waarop we moesten LOPEN en niet RENNEN, volgens meester van Rijn.

  Ik herinner mij vooral juffrouw Spit (niet bepaald mijn favoriete juf), en de grote trap in het midden van de school, waarop we moesten LOPEN en niet RENNEN, volgens meester van Rijn. Verder herinner ik mij de kroontjespennen, waarmee ik als linkshandige absoluut niet mee overweg kon, en de stokoude leesboekjes met doorgestreepte sch's en dubbele ee's en oo's.

  Prinses Julianaschool, 1966

  Voordat het wat verbleekte heette de school nog "Het Groen".

  Voordat het wat verbleekte heette de school nog "Het Groen". Mijn vaste plekje: meestal vooraan in de klas (dat was niet zo ver lopen naar de gang, waar ik regelmatig naartoe gestuurd werd)

  Groen van Prinstererlyceum, 1972

  Leuke school, en ook een leuke klas.

  Leuke school, en ook een leuke klas. Ik herinner mij meester van der Meer als de enige leraar die ooit hoop had dat het met mij wel goed zou komen. Meester Ouweneel daarentegen stelde zelfs eerlijkheid niet op prijs: ik werd weggestuurd met straf omdat ik zag dat zijn gulp openstond, en ik van hem hardop moest praten toen ik het hem wilde zeggen. Dat strafwerk heb ik trouwens nooit gemaakt: een goed gesprek tussen hem en mijn ouders bleek genoeg om hem te overtuigen van zijn ongelijk.

  Prof. Mr. P.S. Gerbrandyschool, 1969