Ans Teerink

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ans Teerink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ans Teerink heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We hadden steno van Reijlink.

  We hadden steno van Reijlink. Boekhouden hadden we van de enige man bij Schoevers. Hij kwam uit Didam. Vriendinnen van destijds waren Wilma Weijers, Mieke Vos, Ella ?

  Instituut Schoevers, 1975

  Ik weet nog dat je verplicht moest roken in de aula, anders hoorde je er niet bij.

  Ik weet nog dat je verplicht moest roken in de aula, anders hoorde je er niet bij. De kleding van destijds waren jassen met rafels, een soort tafelkleden, booties, pummels e.d. Welke leraren zijn het meeste bijgebleven? Moes(gaf van alles) Bolk(Duits)Van Dijk(Nederlands). Ik vond Rolf van Hamersveld toen leuk... maar hij zàg mij niet! Pieter van Lieshout... waar ben je? Max Daamen...? Hans, die jongen met die bril die de hele klas in een deuk had liggen om de doorzichtige blouse van Mevrouw Best(biologie) Jeetje, als je er zo over nadenkt, weet je nog best veel...!

  Thorbecke Lyceum / Thorbeck..., 1969

  Ik zat bij Blokker, Speklé, Wagensveld (van de musical met Jeanette) en natuurlijk Veldstra.

  Ik zat bij Blokker, Speklé, Wagensveld (van de musical met Jeanette) en natuurlijk Veldstra. Ken nog namen: Frieda Helders,Menalies Meijer,Anja Smits,Gerrit,Menno,Frenk v.d.Kemp,Albert Esveld,Gerdie v. Elburg, Jeanette Krale,Dikkie Vos

  Dr. C. Lelyschool, 1962

  ?