Ontdek PLUS

ans meijlink

Kent 49 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ans meijlink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ans meijlink heeft 1 klassenfoto's en kent 49 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb geen leuke herinneringen aan deze school, we kwamen uit Den Haag en werden al meteen gepest, en jaren door, ook mijn zussen en broer.

  heb geen leuke herinneringen aan deze school, we kwamen uit Den Haag en werden al meteen gepest, en jaren door, ook mijn zussen en broer. Het was zelfs zo erg, een paar hielden mijn handen op de rug en iemand drukte een sigaret uit op mijn wang, het litteken heb ik nog. Ben naar meester Veen gegaan, maar ze hebben er niets aan gedaan.

  prinses Beatrixschool, 1954

  zat in de klas bij George Ketel (daar zat ik achter, kon lekker spieken achter zijn brede rug), Miep Haalboom, Geurt van Sifhout enz.

  zat in de klas bij George Ketel (daar zat ik achter, kon lekker spieken achter zijn brede rug), Miep Haalboom, Geurt van Sifhout enz. h.a.meijlink aapje hccnet. nl

  mavo, 1963

  Ik zat in de vormingsklas, o.

  Ik zat in de vormingsklas, o.a. met Joke Jongkind, Betsy, Gretha Reiff, Janneke Baan Aan deze school heb ik geen leuke herinneringen, omdat ik een paar keer niet meegedaan had met gymnastiek kreeg ik alleen mijn diploma als ik op een zaterdag terugkwam om de aula te helpen schoonmaken. Wat die gymnastiek betreft, als we buiten gymnastiek hadden moesten we er met de fiets heen, aangezien ik in Wageningen woonde was ik altijd met de bus, en ik mocht niet bij iemand achterop, de leraar zei dat ik maar de fiets moest komen. Nou.. ik heb het 1x gedaan maar daarna nooit meer, ik heb ruim 25 kilometer gefietst op de dag van de gymnastiek. Als er weer buitengym was (altijd het laatste uur) gingen we met een stel naar huis, sommigen kwamen uit Dieren. Vandaar het niet krijgen van mijn diploma.

  Louise de coligny, 1964