Ontdek PLUS

Ans denEngelsman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ans denEngelsman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ans denEngelsman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een oude school aan de Ring.

  Een oude school aan de Ring. Met een heel fijn schoolplein. De eerste jaren herinner ik me de mooie tekeningen van een juf in een van de lagere klassen, zij kon prachtig tekenen. Toen ik eens ziek was heb ik van mijn klasgenoten briefjes met beterschapswensen gekregen die ik nog allemaal bewaard heb, heel erg leuk.Meester Willemse, mijn favoriete leraar! Speelde klarinet, ik herinner me de zanglessen van hem heel goed. Meester Boot was erg streng, waar ik nog wel eens aan denk; zijn de spoorboekjes... en de tekenles. Gymles van meester Boot was meestal marcheren. De schoolreisjes waren elk jaar een hoogtepunt. Op kamp gaan was er toen nog niet bij!

  Openbare Basisschool, 1963

  Een heel leuke school waar ik fijne herinneringen aan heb.

  Een heel leuke school waar ik fijne herinneringen aan heb.Dhr. Andre, Dhr. Geleijns, dhr. Franken, mw. Brouwer (kookles), Mw. Opijnen(tekenen) De naailessen bij de wat oudere lerares ( ik dacht dat ze mw. v/d Bel heet) daar denk ik nog met veel plezier aan terug.Ook Klasgenoten zoals Lidy Graven, Lia Rijstenbil, Loes Koolwijk,Elly de Boef en vele anderen Benieuwd hoe het met iedereeen gaat!

  O.Elsemanschool, 1969

  De KV/JV gedaan op de Gertrudis, een hele leuke tijd gehad.

  De KV/JV gedaan op de Gertrudis, een hele leuke tijd gehad.Klasgenoten waren o.a.Anne Geluk, Corrie Kwaak.Van de leraren herinner ik me, mw. Kriesels, mw. de Jong, die ik nog wel eens zie omdat ze bij mij in de buurt woont. Ik ben erg benieuwd hoe het met al die anderen gaat de meiden die uit Fijnaart en Heiningen kwamen (Rianne???) Leuk was ons uitje naar Dordrecht in dat leuke kasteeltje waar we een paar dagen zijn geweest.

  MDGO,St.Gertrudis, 1972