Annette Meijer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annette Meijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annette Meijer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet zo heel veel meer van de kleuterschool,maar ik heb nog wel een enkele foto van deze periode.

  Ik weet niet zo heel veel meer van de kleuterschool,maar ik heb nog wel een enkele foto van deze periode

  " Op de Bongerd", 1969

  Een geweldige tijd gehad op de school,eerst twee jaar brugklas enkele namen van klasgenootjes zijn,Jolande Dijkstra,Rona Muis,Karin Rutten.

  Een geweldige tijd gehad op de school,eerst twee jaar brugklas enkele namen van klasgenootjes zijn,Jolande Dijkstra,Rona Muis,Karin Rutten.Heike Siert Wiersema,Jeroen Bruil Erika van der Scheer,Arianne Lagrouw,Fred Termaat enz. Na de brugklas een jaar mavo gedaan en toen naar de lhno gegaan ook een hele leuke tijd gehad met onder andere Anita Hornstra Erna van Liere,Anita Schraa Ineke Hogeterp waar ik nog steeds vriendin mee ben. In augustus 1982 ben ik naar Harderwijk op school gegaan voor bejaardenverzorgster en na die twee jaar naar Amsterdam gegaan voor opleiding voor ziekenverzorgster.Ik hoop dat ik nog bekenden op deze site tegenkom ik ben heel benieuwd hoe het met iedereen gaat.

  christelijke scholengemeens..., 1977

  Ik kan me nog enkele namen herinneren meester koedam juf Veenstra en meester Eikeleboom verder nog een aantal leerlingen,Arlette Blom,Rosanna Kuiper,Alex ter haar,Angelique Bolleboom,Stefa Duursma en ik ben lang vriendin geweest met Sandra Kist Ik ben na

  Ik kan me nog enkele namen herinneren meester koedam juf Veenstra en meester Eikeleboom verder nog een aantal leerlingen,Arlette Blom,Rosanna Kuiper,Alex ter haar,Angelique Bolleboom,Stefa Duursma en ik ben lang vriendin geweest met Sandra Kist Ik ben na de kerstvakantie verhuisd naar de boeier en heb toen nog een half jaar op de boeierschool gezeten.

  De Schor, 1974