Annette deMos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annette deMos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annette deMos heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Wattel, ik ben nog eens bij haar thuis geweest, Allard Piersonstraat (?).

  Juffrouw Wattel, ik ben nog eens bij haar thuis geweest, Allard Piersonstraat (?). Een andere Annette in de klas, Annette Hol, een paar jaar geleden toevallig aan de telefoon gehad op mijn werk .. grappig hoe zo'n naam blijft hangen in meer dan dertig jaar. Mijn beste vriendinnetje was Marja Termaten, zij woonde op de Waldeck Pyrmontkade. Er staat me iets bij van een donker binnenplaatsje met een zandbak met een hoog hek van kippengaas eromheen, maar misschien verbeeld ik me dat alleen maar.

  Kleuterschool Samuel, 1968

  Juf Rijper die zo driftig werd dat ze een gat in het schoolbord sloeg, het traporgel van meester Boot, een heel lieve 1e klasjuf De Haan, en natuurlijk met de gitaar zingen met meester Bode, met wie we bij Geven voor Leven op de tv zijn geweest; beste vri

  Juf Rijper die zo driftig werd dat ze een gat in het schoolbord sloeg, het traporgel van meester Boot, een heel lieve 1e klasjuf De Haan, en natuurlijk met de gitaar zingen met meester Bode, met wie we bij Geven voor Leven op de tv zijn geweest; beste vriendin in de lagere klassen Catharientje Reitsma, in de hogere klassen Anneke Ruijter. Kan me nog verjaardagfeestjes herinneren bij Hetty Taal en Judith Winterkamp (poppenkast).

  Prof Mr A Anema, 1970

  naast alle lol in de klas (vooral in de bovenbouw) en in Berlijn goeie herinneringen aan de heer Van Dijk die Mietje met de Kalfsogen uitbeeldde, Jesus Christ Superstar van de heer Bolwijn, natuurkundelessen van de heer Popper (met vlinderstrik) etc.

  naast alle lol in de klas (vooral in de bovenbouw) en in Berlijn goeie herinneringen aan de heer Van Dijk die Mietje met de Kalfsogen uitbeeldde, Jesus Christ Superstar van de heer Bolwijn, natuurkundelessen van de heer Popper (met vlinderstrik) etc.etc.etc. Beste vriendin: Caroline Kersten, beste vriend vanaf VWO 3: Ferry Streng en in VWO 5 verkering met Marco Taal (we zijn gaan samenwonen en getrouwd maar helaas ook gescheiden). Met alle drie heb ik nog steeds contact.

  Overvoorde, 1976