Ontdek PLUS

Annemiek Awesterweele

Kent 0 personen

Burg. staat - , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annemiek Awesterweele en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annemiek Awesterweele heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De hobbitverhalen kan ik me ook nog herinneren, het eindfeest met het toneelstuk van jaqueline, met de verdwijningstruc die een beetje mis ging, jongensenmeisjespakkertjes, mijn verliefdheid op Jan, Dennis en Rinus, snoep kopen bij het winkeltje op de hoe

  De hobbitverhalen kan ik me ook nog herinneren, het eindfeest met het toneelstuk van jaqueline, met de verdwijningstruc die een beetje mis ging, jongensenmeisjespakkertjes, mijn verliefdheid op Jan, Dennis en Rinus, snoep kopen bij het winkeltje op de hoek bij de gymzaal in de buurt, ik vond de basisschool echt een hele leuke tijd.

  chr. basisschool de schakel, 1981

  Veel geleerd en veel lol gehad.

  Veel geleerd en veel lol gehad. Leuke stages gedaan.

  MDGO, 1993

  1 jaar op deze school gezeten, maar daarna nog veel rond school en de markt rondgehangen omdat ik verkering had met Michel Westerweele, inmiddels zijn we getrouwd en hebben we een dochter, ons tweede kindje is op komst.

  1 jaar op deze school gezeten, maar daarna nog veel rond school en de markt rondgehangen omdat ik verkering had met Michel Westerweele, inmiddels zijn we getrouwd en hebben we een dochter, ons tweede kindje is op komst. Leuke tijd gehad op 't Zwin. Meegeweest met zwinski, wat ook erg gezellig was.

  Zwin College, 1992