Ontdek PLUS

Annelies Selie

Kent 19 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Annelies Selie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Annelies Selie heeft 4 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik viel in voor juf Bakels.

  Ik viel in voor juf Bakels. Ik heb met Elise, Joke, Ellen samengewerkt. Leuke tijd. Ik heb het idee dat het jaren is geweest, maar het moeten een paar maanden geweest zijn. Elise, ik herinner me nog dat je toen getrouwd bent. Klopt dat? Ik zie nog steeds ouders en kinderen van deze school. Sommige hebben zelf al kinderen. Dan voel ik me oud, maar ik ben pas 43. Toen was ik 19 jaar en net begonnen.

  Kleuterschool Pinkeltje, 1980

  Ook hier heb ingevallen voor de zwangerschapsverlof van juf de Raadt .

  Ook hier heb ingevallen voor de zwangerschapsverlof van juf de Raadt .Ik weet nog dat we een sportdag hadden buiten. Zaklopen ben ik niet zo goed in geloof ik. Later heb ik in een kinderboetiek gewerkt en daar heeft Marloes Grünwald nog meegedaan aan een modeshow. Ik weet nog veel namen uit deze klas. Jeroen, Donny, Tessa, Marloes, Marjon,Krista, Mara, enz. Ben ook bij verschillende kinderen op huisbezoek geweest.

  de kindertuin, 1981

  Ik heb ongeveer 3 maanden ingevallen op deze school voor een zwangerschapsverlof.

  Ik heb ongeveer 3 maanden ingevallen op deze school voor een zwangerschapsverlof. Helaas moest ik daarna weg. Leuke tijd gehad. Ik heb nog steeds foto's van al die kinderen daar. Soms kom ik kinderen of ouders tegen in het winkelcentrum. Leuk om te lezen wat ze allemaal zijn gaan doen. Kennen jullie mij nog? Juf Annelies. Groetjes.

  kleuterschool de Bezige Bij..., 1980