Anneke Ockels

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Ockels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Ockels heeft 22 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb er 2 hele leuke jaren gehad.

  Ik heb er 2 hele leuke jaren gehad. Helaas ben ik het laatste jaar naar groningen verhuist.

  Prinses Margrietschool, 1973

  ONC is een school die veel veranderingen is ondergaan!! Ik ben nog steeds met plezier werkzaam op deze school en 28 november 2007 is er een hernieuwde opening! De school heeft een metamorfose onder gaan die zijn weerga niet kent!! Kom een keer kijken.

  ONC is een school die veel veranderingen is ondergaan!! Ik ben nog steeds met plezier werkzaam op deze school en 28 november 2007 is er een hernieuwde opening! De school heeft een metamorfose onder gaan die zijn weerga niet kent!! Kom een keer kijken...ik ga ervan uit dat je versteld zult staan! Groetjes A.Ockels.

  ONC Clauslaan, 1995

  Voorheen was de Willem Prinses Margrietschool!!! Ik weet nog goed dat ik in een hele leuke klas zat!! We hadden hele leuke leraren en leraressen.

  Voorheen was de Willem Prinses Margrietschool!!! Ik weet nog goed dat ik in een hele leuke klas zat!! We hadden hele leuke leraren en leraressen. Ik herinner me vooral Dhr Bor (gym) Dhr Boer Dhr Zwarts (duits)En tekenen van Mevr Veringa. Het leuke van dit is dat ik nu zelf les geef op een vmbo school in Zoetermeer die voorheen Prinses Margriet school was...dus al die docenten van toen (een aantal dan) zijn Nu mijn collegaas!! Verder weet ik nog dat ik leerlingen bij naam ken zoals: Conni Gordeau, Anja Bauwknegt, Els van Veen en Patty en Annet, het lijkt me heel leuk om ze of hier te ontmoeten of misschien wel een keer afspreken!!!!!

  Willem van oranje, 1973