Anneke Hendriksen-Blaak

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anneke Hendriksen-Blaak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anneke Hendriksen-Blaak heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Leeman was de liefste juf die ik heb gekend.

  Juffrouw Leeman was de liefste juf die ik heb gekend. Ik was een verlegen meisje met een brilletje en bang voor de hele wereld. Juf Leeman ontfermde zich vaak over me want ik was heel erg onzeker. Brillekindjes werden nog wel eens uitgescholden. Maar daar word je sterk van! Kan nu die hele wereld aan. Ben getrouwd, 2 dochters 31 en 28. En sinds 2008 oma van een kleindochter. Hoe ouder je wordt, hoe meer je aan vroeger denkt en ik heb toch leuke herinneringen aan deze school. Zat in de klas met Margo, Mia, Janneke en nog 2 Anneke`s. Marian, Peter, Annet, Jop, Willem Boereel (overleden)Lidia, Wilma, Sjaan. in 1963 was de school op hoog moersbergen klaar en ging ik daar met m`n zus Tineke heen.

  De Triangel, 1958

  Heb maar 2 jaar op deze school gezeten en herinner me Hennie met brilletje, heel lief en klein en ze woonde niet heel ver van school, volgens mij in Huis ter Heide.

  Heb maar 2 jaar op deze school gezeten en herinner me Hennie met brilletje, heel lief en klein en ze woonde niet heel ver van school, volgens mij in Huis ter Heide. Truus met rood mooi haar. Marietje (Lam?) die vlak bij school woonde.Woutje uit Doorn.Hennie uit Leersum. We fietsten altijd met een groepje uit Driebergen waaronder Tjeerd.

  leao, 1965

  ik zou het leuk vinden iets van oude klasgenootjes te horen.

  ik zou het leuk vinden iets van oude klasgenootjes te horen. Ik hoorde bij de eerste leerlingen op deze school en kwam bij Huibers in de klas. Beste man maar hij had wel heel erg zijn voorkeuren voor bepaalde leerlingen. Juffrouw van Amerongen was een kreng. Ze gaf 2x in de week handwerkles en daar was ik nèt niet goed in. Ben regelmatig op m`n tere kinderzieltje getrapt want ik leverde bezwete broddellapjes en ze had totaal geen geduld. Mijn moeder heeft zelfs bij haar in de klas gezeten en heeft ook geen goede herinneringen aan haar. Juffr.Steenbergen was aardiger. Ging veel om met Janneke en Jeanne Petersen en ben uiteindelijk altijd met Jeanne bevriend gebleven. Zien elkaar vaak. Hebben het nauurlijk regelmatig over die tijd op de lagere school. Ooit een reunie gehad omdat de school zoveel (?) jaar bestond. Er kwamen er niet veel op dagen maar `t was heel gezellig.

  Hoog Moersbergen, 1963

  ?