Ontdek PLUS

Anna Yap

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anna Yap en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anna Yap heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De kinderen vroegen me of ik in een paalwoning had gewoond, of ik een bananenrokje aan had gehad en aan lianen hing in Indonesië.

  De kinderen vroegen me of ik in een paalwoning had gewoond, of ik een bananenrokje aan had gehad en aan lianen hing in Indonesië....! Ik heb maar heel kort op deze school gezeten, maar ik herinner me juffrouw Koster, Frank en Marianne en Yolanda Mens.

  St. Jozef School, 1968

  José Beers die Astrid Wingender vasthield, toen zuster Bernadette haar kwam halen, omdat ze weigerde mee te doen met handwerken en liever met de jongens Arie, Henk en Oscar wilde handarbeiden.

  José Beers die Astrid Wingender vasthield, toen zuster Bernadette haar kwam halen, omdat ze weigerde mee te doen met handwerken en liever met de jongens Arie, Henk en Oscar wilde handarbeiden. Over emancipatie gesproken .........

  st.Johannesschool, 1968

  De Soos, ons schoolblad Knoppen, zoveel leuke herinneringen.

  De Soos, ons schoolblad Knoppen, zoveel leuke herinneringen. Favoriete herinnering: die enorme grote schoolfoto in de krant.

  Fons Vitae, 1973