Ankie Verstegen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ankie Verstegen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ankie Verstegen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Reproduktie tekenopleiding in de dependance aan de Habsburglaan.

  Reproduktie tekenopleiding in de dependance aan de Habsburglaan. Oud gebouw met krakende vloeren. Maar het was een heerlijke tijd! Alles kon, alles mocht en (bijna)alles werd geaccepteerd. Wel heeeeeeeeeeel veel huiswerk. Op een gegeven moment zelfs zoveel, dat je het niet afkreeg als je ook trouw naar school ging. Diegene die spijpelden kregen de goede punten! Dat vond dhr. van Heijst terecht. Moesten wij ook maar spijbelen! Daar ook geleerd voor mezelf op te komen. Met dank aan dhr. van Heijst. Heb paar jaar geleden gehoord dat hij helaas overleden is. Had hem achteraf nog graag willen bedanken voor zijn starre optreden. Daar heb ik echt van geleerd.

  Grafisch Lyceum Eindhoven, 1984

  De reis naar Berlijn was super! Gebroken been dat betekende toen nog een maand of 3 thuisblijven.

  De reis naar Berlijn was super! Gebroken been dat betekende toen nog een maand of 3 thuisblijven. En gips tot boven aan je been! De gymleraar die op wereldreis ging en we nooit meer terug hebben gezien.

  Rijsvenne, 1978

  Juf van Hout rook heerlijk, dacht dat de school zo rook.

  Juf van Hout rook heerlijk, dacht dat de school zo rook. Brand in de LTS!/ juf Hiksspoors. Met rode pen mogen schrijven als je netjes geschreven had.

  Sint Jan, 1972

  ?