Ontdek PLUS

Anita Dijkers

Kent 6 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anita Dijkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anita Dijkers heeft 2 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zie foto met al de namen Leuke school.

  Zie foto met al de namen Leuke school. Met Ineke Doornenbal in jaar vier veel gelachen. Gingen om met een paar jolige boys: Nieck Engelhart,Henk Binnendijk ( die zijn sjaal stinkt vast nog steeds naar patchouli), Ben Feiertag, Hans van Es. Zwarte Piet spelen met Ineke bij leraar Koelink. Toneelstuk Don Quichot waarvoor we vaak moesten repeteren. Met Jeroen Mulder en Peter Adelink in de Mini van Peter naar de repetities. Tijdens de opvoering sloegen we pardoes een bedrijf over en liep iedereen in van die belachelijke zwarte Piet pakken. Helaas is Peter veel te vroeg overleden. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] voor meer info, zie Minkema College

  Minkema College, 1975

  Schoolkrant, kontakt der kontinenten waarbij de leerlingen het aan de stok kregen met de leraren.

  Schoolkrant, kontakt der kontinenten waarbij de leerlingen het aan de stok kregen met de leraren. Vaesharteld in Limburg, uitwisseling in duitsland alwaar we ieder bij een gezin kwamen. Je moest het maar treffen.. ( of niet),snoepen, roken, drinken en verliefdheden.

  St Jozef MAVO, 1971

  Twee klassen in een lokaal.

  Twee klassen in een lokaal. Eerste klas met stokjes in een luciferdoosje leren tellen. Met inkt schrijven ( mocht je een kleur pen uitkiezen). Meester van Doorn in laatste klas was lollig, maar had wat sadistische trekjes: gooide met sleutelbossen en luciferdoosjes. Op een kant stond dat je strafregels moest schrijven, op de andere kant niets. Had je geluk dan lag de lege kant boven. Sloeg er nog wel eens een of schopte iemand onder het achterwerk. Boze ouders . Had het vooral voorzien op John de Rooy en schopte hem geregeld de deur uit . Die bewaarde weken lang melk in zijn kastje en smeerde kaugom in zijn bank, tot grote ergernis van meester van Doorn. Af en toe mooie verhalen over het jagen. Touwtje springen, Pijp Hoed of Bril, elastieken, en meer van die ongein op het schoolplein alwaar de fietsenzaak van Hans Okkerman zijn werkplaatsdeur had.

  Van Doornschool, 1964