Ontdek PLUS

André Schuurman

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van André Schuurman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  André Schuurman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat in klas 79C met o.

  Zat in klas 79C met o.a. Hans Kamphuis, J.P. Spierenburg (slapie)en Jaap de Groot. Leuke tijd gehad. Op maandag na schooltijd als een idoot naar A'foort om 'boodschappen' te doen bij het winkelcentrumpje aldaar. Ben vanaf de Boskamp naar Utrecht gegaan en werk daar nu nog steeds. Vanaf school (1-7-78) de surveillancedienst in gegaan en vanaf 1990 t/m 1997 bij de Bereden Brigade gewerkt. Werk nu als rechercheur-dossiervormer bij de zwacri (TGO's).

  De Boskamp, politieschool, 1977

  Lees leuke dingen terug zoals houtkrullen brengen bij de bakker, op de rotonde zitten tijdens de pauze 's middags en naar het in aanbouw zijnde Hoog Catharijne, waar we weer werden weggestuurd door de onder-directeur Krins.

  Lees leuke dingen terug zoals houtkrullen brengen bij de bakker, op de rotonde zitten tijdens de pauze 's middags en naar het in aanbouw zijnde Hoog Catharijne, waar we weer werden weggestuurd door de onder-directeur Krins. Heb na de brugklas bouwkunde gedaan. Herken in ieder geval Axel. Andere namen van leerlingen die me nog te binnen schieten zijn Ronald Voerman, ene Schepers uit De Bilt, Nico van Ee.

  1e Christelijke technisch s..., 1971

  Heb een erg leuke tijd gehad op de 3e Da Castoschool.

  Heb een erg leuke tijd gehad op de 3e Da Castoschool. Woonde boven de zaak van SCHUURMAN op 't Goylaan. Ben reeds bekende namen tegengekomen van zowel leerlingen, zoals Erik en Marion Beverloo, Daantje Verbeek, Teuni de Koning, Freddy van de Sar (ben ik een jaar of 4 geleden nog een keer tegengekomen, Ottie de Buck, de drieling Sterrenberg, Francien van Koogelenberg en vele anderen. Juffrouw v.d Sloot in de 4e, Sytsma in de 5e en v.d. Pol in de 6e klas. "Schaar"was hoofd van de school.

  3e Da Costaschool, 1964