Ontdek PLUS

André Hoekstra

Kent 3 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van André Hoekstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  André Hoekstra heeft 8 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Pannenkoeken bij juffrouw Overdijk eten.

  Pannenkoeken bij juffrouw Overdijk eten. Met Ton Baakman 'popcorn' zingen. Marcel Cox speelde race-auto en stond altijd vooraan in de rij. Appelmoes maken, kikkervisjes zien groeien.

  Kleuterschool het Kwetternest, 1971

  AMV (op lagere school), dan blokfluitles na schooltijd, van een leraar die het topje van zijn duim kwijt was (en dat ik niet wilde geloven tot ik het zag) daarna nog 4 jaar dwarsfluit van Frederieke Wierda.

  AMV (op lagere school), dan blokfluitles na schooltijd, van een leraar die het topje van zijn duim kwijt was (en dat ik niet wilde geloven tot ik het zag) daarna nog 4 jaar dwarsfluit van Frederieke Wierda

  Muziekschool Hanzehof, 1977

  Ja, Dansen is plezier voor twee! Chronisch jongenstekort, dus drie keer in de week dansen.

  Ja, Dansen is plezier voor twee! Chronisch jongenstekort, dus drie keer in de week dansen. Toen het moeilijker werd (zilver-ster) was er helaas meer evenwicht, dus minder kans om te oefenen. Alleen Brons en Zilver gehaald, zilver-ster niet eens meer geprobeerd. Zelf nog een keer als DJ ingevallen toen Stefan eens niet kon, niet echt een succes.

  Dansschool Vieberink, 1982