Ontdek PLUS

André Burghardt

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van André Burghardt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  André Burghardt heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de Franciscus van Salesschool heb ik alleen de eerste klas (juffrouw Ahlers en juffrouw Refos), de tweede klas (juffrouw Stoffer) en de eerste helft van de derde klas (meneer Plasschart) gezeten.

  Op de Franciscus van Salesschool heb ik alleen de eerste klas (juffrouw Ahlers en juffrouw Refos), de tweede klas (juffrouw Stoffer) en de eerste helft van de derde klas (meneer Plasschart) gezeten. Daarna werd de school samengevoegd met de Pastoor Hesseveldschool. Ik zie hier een aantal namen staan die me bekend voorkomen. Volgens mij heb ik bij Erna van den Bos in de klas gezeten en bij Ad de Vries. Andere namen die ik me herinner (en die niet meegegaan zijn naar de Pastoor Hesseveldschool) zijn Frankie de Mas, Tommie Stentler, Hans Melissen, Werner Meddens.

  St. Franciscus van Salesschool, 1965

  Nu ik steeds meer bekende namen zie, moet ik ook maar eens wat herinneringen toevoegen.

  Nu ik steeds meer bekende namen zie, moet ik ook maar eens wat herinneringen toevoegen. Ik zat eerst op de Franciscus van Salesschool, maar in januari 1968 (na de kerstvakantie) is die school samengegaan met de Pastoor Hesseveldschool. De klas waarin ik zat, is vanaf die tijd een paar keer opgesplitst of juist samengevoegd met andere, vanwege het verloop van leerkrachten. Ik herinner me in de derde klas meneer Bos en juffrouw Kool (die tegelijk ook de vierde klas had), in de vierde klas juffrouw Schep, in de vijfde klas meneer van 't Hek en meneer de Meij, in de zesde klas zuster Renee. Ik sta op de foto van de vierde klas bij juffrouw Schep, alleen ben ik niet nummer 9, maar nummer 11 (verwisseld met Andre Feijen). Overigens ben ik al 16 jaar getrouwd met nummer 3 op de foto: Yolanda Aalders. Veel van de namen die ik tegenkom, kan ik me nog herinneren: Leo van Alphen, Karin Visser, Marja Langhout, Annemieke van Nieuwkerk, Dorry van Dam. Leuk om weer eens van jullie te horen !

  Pastoor Hesseveldschool VGLO, 1968