Ontdek PLUS

Allet van Dam

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Allet van Dam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Allet van Dam heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zuster Franceso van de eerste klas, Daarna Juf v/d Kerkhof, Wouters, Bols, Rootklif en in de zesde klas Jan Naaijkens.

  Zuster Franceso van de eerste klas, Daarna Juf v/d Kerkhof, Wouters, Bols, Rootklif en in de zesde klas Jan Naaijkens. Als de schoolbel ging eerst allemaal in rijen gaan staan onder het afdak bij de ingang en dan per klas naar binnen.

  Meisjesschool Hilvarenbeek ..., 1957

  In de eerste klas Zuster Francesco, daarna Juffrouw v/d Kerkhof, Bols, Wouters, Rootklif en in de zesde klas Jan Naaijkens.

  In de eerste klas Zuster Francesco, daarna Juffrouw v/d Kerkhof, Bols, Wouters, Rootklif en in de zesde klas Jan Naaijkens. Als de schoolbel ging eerst verzamelen in rijen onder het afdak bij de ingang en daarna klas voor klas naar binnen.

  St Adrianus (zie ook meisje..., 1957

  Kunstgeschiedenis van zuster Regine (Knol), gym van meneer Lucas en meneer Hoevenaars (allemaal hetzelfde gympak aan!), muziek van meneer van Overbeke, geschiedenis van meneer Peters, handenarbeid van zuster Irmingard, handwerken van zuster Aloysio (Wies

  Kunstgeschiedenis van zuster Regine (Knol), gym van meneer Lucas en meneer Hoevenaars (allemaal hetzelfde gympak aan!), muziek van meneer van Overbeke, geschiedenis van meneer Peters, handenarbeid van zuster Irmingard, handwerken van zuster Aloysio (Wieske) en later van mevrouw van Rietschoten, Frans van meneer Esser, wiskunde van zuster Irène en Nederlands van mevrouw Nijholt.

  MMS Maris Stella, 1964