ali(ne) dekort

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ali(ne) dekort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ali(ne) dekort heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een hele nieuwe ervaring na de kleuterschool.

  Een hele nieuwe ervaring na de kleuterschool. De eerste dag was ik naast mijn neef gaan zitten, maar dat mocht niet..... De klassefoto is van de 3e of 4e klas, waar de heer Brondijk toen lesgaf. In de 4e klas hadden we les van juffrouw Dijkstra, die erg mooi kon vertellen over m.n de Nederlandse vaderlandse geschiedenis. In de zesde klas mocht ik ook "Frans" gaan volgen na schooltijd. Henk Wezelenburg was een tijdje mijn vriendfje.

  Hervormde School, 1951

  Ik ging maar één jaar naar deze landbouwhuishoudschool, nl.

  Ik ging maar één jaar naar deze landbouwhuishoudschool, nl. naar de vormingsklas. die was speciaal voor meisjes met een Mulo-diploma of 3 jaar H.B.S. Om zodoende toch nog wat van het huishouden te leren ha-ha. Ik herinner mij het beste Mw. Schapers van Kinderverzorging. Een hele aardige vrouw. Zij nam ons mee op excursie naar de Haanstra Kweekschool in Leiden.... Een heel goed idee!

  Juliana school, 1960

  Ik kwam er al op 3-jarige leeftijd.

  Ik kwam er al op 3-jarige leeftijd. De sterrekers op meegebracht witbrood zal ik me altijd blijven herinneren! En ook die lekker warme potkachel in de winter!

  Prinses Margriet kleuterschool, 1948