Ontdek PLUS

Alice Parie Hendriks

Kent 11 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Alphen aan den Rijn

  Bekijk het volledige profiel van Alice Parie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alice Parie heeft 2 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Grote leerfabriek.

  Grote leerfabriek. Twee keer het eerste jaar gedaan, maar het mocht niet baten. Iets te hoog gegrepen...Toen maar afgestroomd naar een overzichtelijker schooltje. Met Janneke Aarts was ik bevriend in het "tweede eerste jaar". Later verhuisde zij naar Teteringen.

  Oude Hoven, 1974

  Met Tynke van Veenendaal heel wat uurtjes in de auto naar A'dam doorgebracht.

  Met Tynke van Veenendaal heel wat uurtjes in de auto naar A'dam doorgebracht. Veel gepraat, veel gelachen. Klasgenoten vanuit het hele land. Heb tijdens mijn stage ontdekt dat mijn hart bij de JGZ ligt en ben er inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam!

  Hoge school van Amsterdam a..., 1993

  Elke dag met de trein naar Rotterdam.

  Elke dag met de trein naar Rotterdam. Op Dordrecht CS ontmoette ik mijn klasgenoten uit Brabant, te weten Lianne Verbiest, Ad Martens, Peter Roovers en Peter Vrieswijk. Ik had wat moeite om deze opleiding af te ronden, was erg afgeleid door andere zaken. Uiteindelijk geen spijt gekregen dat ik toch doorgezet heb. Ben in 1981 tijdens een stage verliefd geworden op mijn observatiepatient, ben inmiddels al 20 jaar met hem getrouwd! Ik werk nu als jeugdgezondheidszorg verpleegkundige met veel plezier!!

  Middelbaar BeroepsOnderwijs..., 1979