alexander super

Kent 0 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van alexander super en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  alexander super heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me allen nog meneer Visser herinneren een hand met korte vingers ik tref hem nog weleens op een recreatie of vakantie of caravan beurs daar hij actief is voor een camping gids en dan vooral denemarken hij schijnt bij mij in de buurt te wonen n.

  Ik kan me allen nog meneer Visser herinneren een hand met korte vingers ik tref hem nog weleens op een recreatie of vakantie of caravan beurs daar hij actief is voor een camping gids en dan vooral denemarken hij schijnt bij mij in de buurt te wonen n.m. Zetten.

  Lagere Land- en Tuinbouwsch..., 1972

  timmerlessen van spieker (meneer Bazuin) engels van Berghuis de heer Deen lang met stekelig haar ik heb nog op de oude school gezeten achter het huis van de heer Klaver en er waren toen barakken met twee lokalen en daar achter het timmer lokaal en daarach

  timmerlessen van spieker (meneer Bazuin) engels van Berghuis de heer Deen lang met stekelig haar ik heb nog op de oude school gezeten achter het huis van de heer Klaver en er waren toen barakken met twee lokalen en daar achter het timmer lokaal en daarachter het moeras met daarbij de eende vijver waar achter nu dan de nieuwe school staat althans zo nieuw is deze ook niet meer achter deze school was vroeger de proeftuin van eelde paterswolde. in deze jaren dat ik op school zat waren er vak drie bij elkaar namelijk suupje wiesje en hok. we gingen ook altijd pepernoten of tompoesen halen bij dunnewind de bakker deze kosten toen 0,25 cent/stuk en nog geen euro toen.

  AOC Terra, 1966