Ontdek PLUS

Ageeth Zanoli

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ageeth Zanoli en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ageeth Zanoli heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Twee jaar heb ik hier gezeten.

  Twee jaar heb ik hier gezeten. Ik vond het niet zo leuk hier en de leraren vonden mij waarschijnlijk ook niet zo geweldig, vandaar dat ik naar een ander school moest. Ik had in ieder geval een verschrikkelijke hekel aan Mr. Bak. Als je een beter cijfer wilde, moest je een reep chocola meebrengen. Mr. Damen, die het niet meer aan kon, mevr. Schaap (ohne Heft!!), Mr. Doorenspleet en natuurlijk Mr. Timmerman.

  Heideveld MAVO, 1978

  Hier heb ik maar ongeveer 1/2 jaar opgezeten in de 2e klas.

  Hier heb ik maar ongeveer 1/2 jaar opgezeten in de 2e klas. De lange gang kan ik me nog herinneren en een aantal namen. Mevrouw van de Schaal (hier heb ik nog een keer gelogeerd in Hilversum, samen met Petra ??), Herman, Vincent de Haar, Mieke Lam, Pascal Bus, Linda Zoon, Karin Nagel, Aimee Josten, Jolanda Calis, Patricia Koster.

  Mariaschool, 1974

  Ik heb maar heel kort op deze school gezeten, omdat we naar Laren gingen verhuizen.

  Ik heb maar heel kort op deze school gezeten, omdat we naar Laren gingen verhuizen. Toch een leuk 1,5 jaar gehad bij meester Henk. Mijn afscheidsfeestje werd gevierd met veel snoep en spelletjes. Een aantal namen die ik me kan herinneren zijn: Anouk Poelman, Sylvia Brakkee, Inge Postma, Ilonja de Rijk, Olga de Groot, Miranda ...., Mark of Paul Koopmans, Pieter van Eijden.

  Wilbeeckschool, 1972