Ontdek PLUS

Adrie van Dijke

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Adrie van Dijke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Adrie van Dijke heeft 7 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Werkzaam als onderwijzer.

  Werkzaam als onderwijzer. Directeur Feith. Herinner me de strijd met de naastgelegen Christelijke Emmaschool. Er was een afsluiting van het schoolplein en de gang. Had iets met een kip te maken die op andermans grondgebied een ei had gelegd. Nogal kinderachtig allemaal. Collega Govert Leendertse en Joke en Rolf de Zwart. Leerling Brammetje Versteeg uit Zwaanshoek hield spreekbeurt over biggen. Nam een krijsende big mee, die ook alles onderscheet en plaste. Geweldig!!! Indrukwekkend vond ik ook de huisbezoeken.

  Dr JP Heije, 1973

  Ruim 2 maanden als AVO-leraar tot mijn diensttijd daar gewerkt.

  Ruim 2 maanden als AVO-leraar tot mijn diensttijd daar gewerkt. Directeur Schouten was erg autoritair. Aardige jongens in de klassen, ouderwets leermateriaal.

  Krelageschool, 1972

  Goede herinneringen aan 'degelijke'school.

  Goede herinneringen aan 'degelijke'school. Leraar de Bruin: Onthoud de term - In het onderwijs is niets te dol- .Daar heb ik nog vaak aan terug moeten denken. Tweemaal reünie gehad na steeds 10 jaar. Was vrij hechte groep.

  Rijkskweekschool, 1967