Ontdek PLUS

Adri van Geelkerken

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Adri van Geelkerken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Adri van Geelkerken heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In het begin van de 5e verhuisde ik naar Zuilen, een hele verandering! Kwam in het begin van de vijfde klas op de Margrietschool.

  In het begin van de 5e verhuisde ik naar Zuilen, een hele verandering! Kwam in het begin van de vijfde klas op de Margrietschool. Het was heel erg wennen om in een groep terecht te komen die al zo lang bij elkaar was (de meesten kenden elkaar al sinds de kleuterschool. En natuurlijk alle kinderen achter te laten met wie ik een net zo lange geschiedenis had. Heb toch nog wel een leuke tijd gehad daar. Met drie leraren in de zesde klas (Ritzen, Van den Berg en Van der Linden). Ik herinner me Tosca van Balen, Vera en Astrid van Duijn, Joke van de Berg, Duvera, Bea, Kees.

  Prinses Margrietschool, 1967

  De Dr.

  De Dr. De visserschool was een leuke school met juffrouw Bos en juffrouw de Haas, juffrouw Schlamilch en juffrouw Winkel. Ik heb de eerste twee jaren geleden nog op een reunie ontmoet. Samen in dezelfde klas van de kleutetschool t/m de 5e (toen ik verhuisde naar Zuilen) met Gerda Bakker, Ineke van Buren, Hennie Otten, Erik de Graaf, Marjan van Oort, Klaas Heitstra, Marjan de Vos (waar zijn jullie?)

  Dr. de Visserschool, 1963

  Na de lagere school naar Thorbecke.

  Na de lagere school naar Thorbecke. Eerst twee jaar op Overvecht, toen naar de Asch van Wijckskade. Ik heb ook hier goede herinneringen aan. Daarna Pedagogiek gestudeerd. Ik werk nu bij Landelijk Voorlichting Pleegzorg.

  Thorbecke Lyceum, 1969