Ontdek PLUS

Ab van der Spoel

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ab van der Spoel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ab van der Spoel heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb nog wel een aantal wat herinneringen aan de kleuterschool.

  Ik heb nog wel een aantal wat herinneringen aan de kleuterschool. Natuurlijk Juf Brakhoven. Wat een lief mens. Ik kan mij ook een voorval herinneren dat ik mijn duim tussen de deur had gekregen. Ik was toen in de autobanden aan het klimmen en viel om. Vervolgens hield ik mij vast aan het kozijn.. en toen ging de deur dicht en bij mij het licht :-) Verder herinner ik mij een juf met mooi rood haar.. ik ben even de naam kwijt. Namen van klasgenoten zitten ver weg in een van de geheugenlaatje :-). Ik heb geen een klasse foto meer. Mogelijk heeft een van jullie nog een foto van dit tijd?

  Prinses Marijke school (kle..., 1960

  Bijgaand vind je de foto van de 6e klas van Ruder.

  Bijgaand vind je de foto van de 6e klas van Ruder. Helaas ontbreek ik zelf op de foto. Als jullie aanvullende namen hebben hou ik mij aanbevolen. Ook de leerkrachten als "pikkie"de boer, juf Hamel, Juf Sette vd Meer, Verhoeve, Juf Daniels en natuurlijk Ruder die de meiden toch wel voor trok.. Inmiddels woon ik al weer 20 jaar in de Velserbroek. Ben nog steeds gelukkig getrouwd en al weer 36 jaar samen. Twee zoons die alweer 25 en 21 jaar zijn. Ik zie eventuele reactie tegemoet. Leuk om oude herinneringen op te halen.

  J.P.Coenschool, 1962