Ontdek PLUS

AAJ Plaatsman

Kent 9 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van AAJ Plaatsman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  AAJ Plaatsman heeft 13 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zolang geleden dat ik niet iets bijzonders weet.

  Zolang geleden dat ik niet iets bijzonders weet. Wel dat ik samen met mijn moeder en zus een ongeluk hebben gehad toen ik op de kleuterschool zat. Ik had niks maar mijn moeder lag in het ziekenhuis en ik wilde niet naar school maar naar haar. Medeleerlingen waren Rene v/d Hoff en Jurrien v/d Hoff. Rene is een neef van mij en Jurrien was een goede vriend.

  Kleuterschool St. Agnes, 1970

  Na 1 jaar mavo kwam ik in klas 2G Hierna richting de bouw gegaan en dit eerst 2 jaar op B niveau gedaan En 1jaar op C niveau.

  Na 1 jaar mavo kwam ik in klas 2G Hierna richting de bouw gegaan en dit eerst 2 jaar op B niveau gedaan En 1jaar op C niveau. Vaak geholpen in de kantine. Deheer van Kerkhoven was 1 van de leraars in de bouw. Bij mij in de klas zaten onder andere Wanda Pranger, Danny Peper, Dolf Groen. Was een leuke tijd.

  LEAO/LTS de Suylen, 1979

  Heb 1 jaar op school gezeten in de eerste klas.

  Heb 1 jaar op school gezeten in de eerste klas. Was te hoog niveau voor mij. Leuke herinneringen was met de klas naar Texel op de fiets. Ik hielp altijd mee de luiken open te doen van de noodgebouwtjes aan de overkant. Dit alleen als ik daar het eerste uur moest zijn. Samen met Dhr van Aakster???

  Openbare Scholengemeenschap..., 1978